Satsa på ökad lönsamhet genom vår lösning!Happy E-businessman

Tänk att slippa all administration, alla kostnader och de risker som följer med krediter och fakturahantering. Slippa den berg-och-dalbana ditt företags likviditet åker på grund av fakturor som inte betalas i tid. Du sparar både tid och pengar och frigör resurser till mer produktiv verksamhet. Du kan öka ditt företags omsättning och samtidigt se administrationen minska.
Censeo SmartB2C betalkoncept hjälper dig med det!

Gör det enkelt för dig genom vår lösning!

Censeo SmartB2C betalkoncept bygger på Internet som grundplattform. Kärnan i konceptet är Dibs betalväxel, som i sin tur bygger på betalning via en mängd betalkanaler, t.ex. Visa, Mastercard, Diners Club, American Express och direktbetalning via Internetbanker. Censeo öppnar nu dörren även för små och medelstora företag att få del av förtjänsterna med att effektivt sköta betalningar utan stora investeringar.

Censeo SmartB2C är helhetslösningar. Du köper vårt paket som innehåller en genomarbetad lösning, implementation och projektledning. Vi förmedlar bra bankkontakter så att du kan förhandla och få bästa möjliga villkor för ditt företag. Vårt oberoende gör att vi inte är bundna till någon specifik produkt eller teknik. Det ger oss frihet att utveckla lösningen i den riktning som passar just ditt företag bäst.

Censeo SmartB2B och SmartB2C betalkoncept:
  • Gör det möjligt med säkra betalningar på Internet.
  • Sparar pengar och resurser, du får betalt för varor och tjänster direkt.
  • Ger dig möjlighet att välja mellan kortbetalningar och direktbetalningar.
  • Fungerar i alla länder och hanterar alla valutor och kan därmed användas till att eliminera valutarisker. (Ger dig t.ex. möjlighet att använda Euro hela vägen vid handel inom Europa)
  • Gör det möjligt för dina e-handelskunder att lägga sina order när som helst på dygnet.

En investering som snabbt betalar sig.

I vårt paket ingår nödvändig mjukvara för själva betalrutinen, installation av mjukvaran samt projektledning och samordning med alla inblandade parter. Censeo Tech ger den personliga service som bara ett lyhört och proaktivt företag klarar av att ge. Med andra ord kan du lugnt ägna dig åt din kärnverksamhet , medan vi implementerar Censeo SmartB2C till din förtjänst.

Klicka här för att fortsätta och läsa vad våra kunder tycker om oss.