Exempel på Censeo-kunder:

(bläddra längre ner för att se uttalanden från några av våra kunder)


Här uttalar sig några av våra kunder:

OPTIK AB
"Att skapa kontakter, förtroende och närhet till varandra är de fundamentala hörnstenarna i all kommunikation och en förutsättning för att göra bra affärer. Dessa förutsättningar är betydligt svårare att klara via web-handel kontra butiks-handel. Ett enkelt fel kan bli ödestigert.
Kraven på ärlighet och säkra tekniska lösningar är ett måste för att nå framgång.
OXO OPTIK AB är ett litet web-baserat företag som är mycket beroende av goda och nära kontakter både med kunder och leverantörer.
Med Censeo har vi kunnat skaffa oss all kompetens som vi själva saknar och en proffsig och mycket snabb support. Säkerheten och kunnigheten i allt agerande är mycket imponerande.
"

Kenneth Alm, VD, Oxo Optik AB
www.oxo-optik.se
"Lego Elektronik AB är ett företag som tillhandahåller alternativa energilösningar. Vi har valt Censeo Tech AB som samarbetspartner för våra betallösningar.
Censeo Techs lösning ger oss goda möjligheter till expansion och en tekniskt säker betalning, såväl i vår butik som i vår webhandel."


Per Persson, VD, Lego Elektronik AB
www.legoelektronik.se

"Med SmartB2C kom vi inte bara igång snabbt och kostnadseffektivt utan har också kunnat öka omsättningen och utveckla vår webshop obehindrat
under 2 års tid."


Conny Eriksson, It chef, WordFinder Software AB
www.wordfinder.se


"Med Censeo kom vi snabbt igång med kortbetalningar till ett bra pris.
Censeo har hela tiden uppvisat en mycket hög servicenivå vid både implemenation och senare frågor."


Marcus Thomasson, VD, Print It AB
www.print-it.nu

"Vi har nu i tre års tid använt oss av Censeo SmartB2C både i vår webshop och till backoffice funktioner. Det har fungerat mycket bra, och har det någon gång uppstått några frågetecken så har det aldrig varit några problem att få tag på Censeo för snabb assistans. Kort sagt SmartB2C är en idealisk betalningslösning som rekommenderas till alla företagare som tröttnat på att jaga kunder som inte betalar sina fakturor i tid, eller inte löser ut sina postförskott."

Mats Frederiksen, VD, Vapex Import & Export AB
www.vapex.se


Rica Hotels logo P&B Golv logo Bjoorn logo Långholmen logo Resecentrum logo Devicom logo Apis logo Diving Travel Network logo Jetpak logo World Travel Team logo Navigraph logo Hestraviken logo